Томато пиперки

Томато пиперки полнети со зелка 1500мл.

Нето количина на плодот: 1300 г

Нето тежина: 1300г

Тегла: 1500мл


Транспортна амбалажа: плитка кутија 6/1

Број на единици по кутија: 6

Број на единици по палета: 336

Број на пакети по палета: 56

Состав: томато пиперки, зелка, вода, оцетна киселина Е260, сол и шеќер.

 

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ

© 2017 | Privacy Policy

Фабрика за преработка на овошје и зеленчук