ТОМАТО ПИПЕРКИ

Производи | Томато пиперки | Сецкани томато пиперки 2500мл.

Томато пиперки сецкани 2500мл

Нето количина на плодот: 1300 г

Нето тежина: 2300г

Тегла: 2500мл


Транспортна амбалажа: плитка кутија 6/1

Број на единици по кутија: 6

Број на единици по палета: 240

Број на пакети по палета: 40

Состав: томато пиперки, вода, оцетна киселина Е260, сол и шеќер.

 

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ

© 2017 | Privacy Policy

Фабрика за преработка на овошје и зеленчук