БЛАГ ПРОГРАМ

Производи | Благ Програм | Компот од вишна 720мл.

Компот од вишна без семки 720мл.

Нето количина на плодот: 340г

Нето количина: 680г

Тегла: 720мл


Транспортна амбалажа: Плитка кутија 12/1

Број на единици по кутија: 12

Број на единици по палета: 756

Број на пакети по палета: 63

Состав: вишни, вода и шеќер.

 

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ

© 2017 | Privacy Policy

Фабрика за преработка на овошје и зеленчук