Кисели производи

Внимателно одбран и совршено закиселен зеленчук

Повеќе  
Печен зеленчук, намази и закуски

Печени пиперки претворени во намази и закуски без конзерванси и со богат вкус

Повеќе  
Благ програм

Слатки задоволства од најубавото овошје

Повеќе  

© 2017 | Privacy Policy

Фабрика за преработка на овошје и зеленчук