Адреса: Каме Полизов 5 , 2460 Валандово
Телефон: +389 34 381562
Факс: + 389 (34) 383 562
E-mail: contact@dimkomerc.com.mk

© 2017 | Privacy Policy

Фабрика за преработка на овошје и зеленчук