Примарната активност на компанијата е производство и преработка на еколошко чисти и конзервирани производи од овошје и зеленчук

КИСЕЛИ ПРОИЗВОДИ

Внимателно одбран и совршено закиселен зеленчук

ПЕЧЕН ЗЕЛЕНЧУК , НАМАЗИ И ЗАКУСКИ

Печени пиперки претворени во закуски и намази без конзерванси и со богат вкус

БЛАГ ПРОГРАМ

Слатки задоволства од најубавото овошје

5

НАША ТРАДИЦИЈА

100% Еколошки состојки, растени во чиста и здрава средина, одгледувани со топлина и внимание, преточени во висококвалитетни производи.

НОВОСТИ


Највкусните производи, исполнети со љубов и неодолива арома, донесени на Вашата трпеза од Dim's.

© 2017 | Privacy Policy

Фабрика за преработка на овошје и зеленчук